404, Not Found Try again

Rabarbrasuppe med Nýr

Suppa kan serveres både varm og kald. Legg en skje med Nýr i suppa før servering! Rabarbrasuppe 360 gram rabarbra 1,5 dl sukker 1 liter vann 1 stk vaniljestang 1 stk kanelstang 1,5 ss potetmel 0,2 dl kaldt vann Skyll rabarbraen godt og skjær det…

Continue reading →

Dipp til snacks og grønnsaker

Alt du trenger er å blande sammen Nýr og krydder i en bolle og vips, så har du dippen klar! 2 dl Nýr 1,5 tskje sukker 0,5 tskje salt 0,5 tskje paprikapulver 0,25 tskje pepper 0,5 tskje gurkemeie 0,5 tskje cayennepepper

Continue reading →

Rabarbrapai med Nýr

Server paien lunken eller kald med vispet krem, Nýrkrem eller is til. Du trenger: bolle, kjøkkenmaskin, kniv, skjærefjøl Paibunn 3 dl hvetemel 1 dl sukker 1 tskje bakepulver 150 gram meierismør Ha ingrediensene i bollen til kjøkkenmaskinen. Kjør til deigen har samlet seg. Trykk ut…

Continue reading →

Nýrkrem med eggeplomme

Splitt vaniljestangen på langs og fjern så mange frø du ønsker å bruke. Separer eggeplommen fra eggehviten. Ha Nýr, en rå eggeplomme, sukker og vaniljefrø i en bolle og visp kraftig. Du trenger: Bolle, visp, kniv. Nýrkrem 200 gram Nýr 1.5 ss sukker 1 stk…

Continue reading →

Page 4 of 4 1 2 3 4