Suppa kan serveres både varm og kald. Legg en skje med Nýr i suppa før servering! Rabarbrasuppe 360 gram rabarbra 1,5 dl sukker 1 liter vann 1 stk vaniljestang 1 stk kanelstang 1,5 ss potetmel 0,2 dl kaldt vann Skyll rabarbraen godt og skjær det…
Suppa kan serveres både varm og kald. Legg en skje med Nýr i suppa før servering! Rabarbrasuppe 360 gram rabarbra 1,5 dl sukker 1 liter vann 1 stk vaniljestang 1 stk kanelstang 1,5 ss potetmel 0,2 dl kaldt vann Skyll rabarbraen godt og skjær det…
Alt du trenger er å blande sammen Nýr og krydder i en bolle og vips, så har du dippen klar! 2 dl Nýr 1,5 tskje sukker 0,5 tskje salt 0,5 tskje paprikapulver 0,25 tskje pepper 0,5 tskje gurkemeie 0,5 tskje cayennepepper
Server paien lunken eller kald med vispet krem, Nýrkrem eller is til. Du trenger: bolle, kjøkkenmaskin, kniv, skjærefjøl Paibunn 3 dl hvetemel 1 dl sukker 1 tskje bakepulver 150 gram meierismør Ha ingrediensene i bollen til kjøkkenmaskinen. Kjør til deigen har samlet seg. Trykk ut…
Splitt vaniljestangen på langs og fjern så mange frø du ønsker å bruke. Separer eggeplommen fra eggehviten. Ha Nýr, en rå eggeplomme, sukker og vaniljefrø i en bolle og visp kraftig. Du trenger: Bolle, visp, kniv. Nýrkrem 200 gram Nýr 1.5 ss sukker 1 stk…