404, Not Found Try again

Svele med Nýr

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland resten inn i eggedosisen. La stå å svelle i 2-3 timer på kjøl. Stekes på takke eller i tørr teflonpanne. Serveres med syltetøy og Nýr Du trenger: Takke eller teflon/keramisk panne, stekespade, bolle og visp. Svelerøre 5 stk…

Continue reading →

Frokost med Nýr

Sunn kornblanding med mager Nýr og søte, friske bær er en god start på dagen. Velg kornblanding etter ønske, bruk Nýr som erstatning til melk og prøv deg frem. Prøv også Nýr med honning og hakkede nøtter som for eksempel pekannøtter, hasselnøtter eller mandler. Foto…

Continue reading →

Nýr som smøreost

Røkt laks kan byttes ut med annen fisk eller kjøtt etter smak. 1 stk skive godt brød 50 g god røkt fisk 1ss Nýr 1 ss gressløk eller rødløk 1 klype salt Foto Carl Martin Nordby Oppskrift Øyvind Hjelle

Continue reading →

Guacomole med Nýr

Nok til 6 porsjoner. Kjøres sammen i foodprosessor. Serveres gjerne sammen med torsk, nachos og salsa, eller til mexikansk mat. 5 avocado 2 ss Nýr 1/2 fedd hvitløk 1/2 tomat 1/4 paprika Litt rød chili Salt og pepper Foto Marte Garmann Oppskrift Thomas Pedersen

Continue reading →

Rabarbrasuppe med Nýr

Suppa kan serveres både varm og kald. Legg en skje med Nýr i suppa før servering! Rabarbrasuppe 360 gram rabarbra 1,5 dl sukker 1 liter vann 1 stk vaniljestang 1 stk kanelstang 1,5 ss potetmel 0,2 dl kaldt vann Skyll rabarbraen godt og skjær det…

Continue reading →