404, Not Found Try again

Svele med Nýr

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland resten inn i eggedosisen. La stå å svelle i 2-3 timer på kjøl. Stekes på takke eller i tørr teflonpanne. Serveres med syltetøy og Nýr Du trenger: Takke eller teflon/keramisk panne, stekespade, bolle og visp. Svelerøre 5 stk…

Continue reading →

  • Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 210
  • 
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 214
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216 Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216

Frokost med Nýr

Sunn kornblanding med mager Nýr og søte, friske bær er en god start på dagen. Velg kornblanding etter ønske, bruk Nýr som erstatning til melk og prøv deg frem. Prøv også Nýr med honning og hakkede nøtter som for eksempel pekannøtter, hasselnøtter eller mandler. Foto…

Continue reading →

  • 
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 214
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216 Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216
  • Notice: Undefined offset: 2 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 210
  • 
Notice: Undefined offset: 2 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 214
Notice: Undefined offset: 2 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216 Notice: Undefined offset: 2 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216

Nýr som smøreost

Røkt laks kan byttes ut med annen fisk eller kjøtt etter smak. 1 stk skive godt brød 50 g god røkt fisk 1ss Nýr 1 ss gressløk eller rødløk 1 klype salt Foto Carl Martin Nordby Oppskrift Øyvind Hjelle

Continue reading →