404, Not Found Try again

Dressing med Nýr

Kremet Nýrog grov sennepsdressing Olje, eddik, Nýrog sennep røres sammen. Smak til med salt og pepper. Ha I gressløken til slutt. Godt til alt kokt eller stekt lyst kjøtt, salater og grønnsaker. 1 dl Nyr 1 dl fløte 2 dl olivenolje 1 dl valnøtt olje…

Continue reading →

Stangselleri-Sherry Nýr

Ingrediensliste 120 g demerara sukker 2,5 dl sherry 40 g sjalottløk 150 g stangselleri blader og snittet stangselleri 400 g Nýr salt/pepper Fremgangsmåte Sukker karamelliseres lett, pass på at det ikke brenner seg. Sherry helles over den lette karamellen sammen med snittet sjalottløk. Dette reduseres…

Continue reading →

Rabarbrasuppe med Nýr

Suppa kan serveres både varm og kald. Legg en skje med Nýr i suppa før servering! Rabarbrasuppe 360 gram rabarbra 1,5 dl sukker 1 liter vann 1 stk vaniljestang 1 stk kanelstang 1,5 ss potetmel 0,2 dl kaldt vann Skyll rabarbraen godt og skjær det…

Continue reading →

Dipp til snacks og grønnsaker

Alt du trenger er å blande sammen Nýr og krydder i en bolle og vips, så har du dippen klar! 2 dl Nýr 1,5 tskje sukker 0,5 tskje salt 0,5 tskje paprikapulver 0,25 tskje pepper 0,5 tskje gurkemeie 0,5 tskje cayennepepper

Continue reading →