404, Not Found Try again

Rugbrød med Nýr

Nok til 4 brød. Bland sammen kjerner av gresskar, linfrø, solsikke, hvete eller lignende, salt og myse av Nýr/vann/øl og la det svelle over natten. Alt blandes med kjernene og kjøres i eltemaskin på lav hastighet i 30 min. Veies så opp i 1000g leiver…

Continue reading →

  • Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 210
  • 
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 214
Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216 Notice: Undefined offset: 1 in /volume1/web/nyr.no/wp-content/themes/bigbangwp/slider.inc_old.php on line 216

Nýr som smøreost

Røkt laks kan byttes ut med annen fisk eller kjøtt etter smak. 1 stk skive godt brød 50 g god røkt fisk 1ss Nýr 1 ss gressløk eller rødløk 1 klype salt Foto Carl Martin Nordby Oppskrift Øyvind Hjelle

Continue reading →