Kremet Nýrog grov sennepsdressing
Olje, eddik, Nýrog sennep røres sammen. Smak til med salt og pepper. Ha I gressløken til slutt. Godt til alt kokt eller stekt lyst kjøtt, salater og grønnsaker.
1 dl Nyr
1 dl fløte
2 dl olivenolje
1 dl valnøtt olje
0,5 dl hvitvinseddik
5 ss grov Diljon sennep
1 dl hakket gressløk
Nýr-“Vierge”
Alt blandes og smakes til med salt og svart grovmalt pepper.
Veldig god som tilbehør til stekt og grillet fisk
1 dl Nýr
3 dl olivenlje
1 dl Sherry eddik)
2 ss kapers
1/2 pt hakket basilikum
2 tomater befriet for skinn og kjerner, skåret i tjern
Rask Nýr og hvitløksdressing
Alt røres sammen i en bolle. Hvitløken trekker i 10 minutter og dressingen siles.
Godt og smaksrikt til salater og grønnsaksretter.
1 dl Nýr
3 dl god olivenolje
1 dl sherry eddik
2 stk finhakket hvitløksfed
salt og svart grovmalt pepper